Hvad er Youtube og hvordan opretter man en konto?

Web Smart  > Bliv smart på nettet >  Hvad er Youtube og hvordan opretter man en konto?
0 Comments
Hvad er Youtube og hvordan opretter man en konto?

Youtube er et af de mest populære videodelingswebsteder på internettet. Det ejes af Google og blev oprettet i 2005. Youtube har over en milliard brugere og næsten 1 million videoer uploadet hver dag.

For at oprette en konto på Youtube skal du følge disse nemme trin:

1) Åbn din webbrowser, gå til www.youtube.com og klik på Tilmeld dig øverst til højre på siden;

2) Udfyld din e-mailadresse, adgangskode, brugernavn og et unikt kodeordstip (valgfrit);

3) Indtast din fødselsdag (påkrævet), køn (påkrævet), land eller område (påkrævet), postnummer/postnummer (valgfrit).

4) Vælg dine ønskede privatlivsindstillinger;

5) Klik på "Opret konto".

Hvad er nogle af ulemperne ved YouTube?

YouTube er en platform, der er tilgængelig for alle, men det betyder ikke, at den er uden sine ulemper. YouTube har en lang historie med at være go-to-platformen for folk, der ønsker at dele deres videoer med verden. Det har eksisteret i mere end et årti og er vokset enormt gennem årene.

En af ulemperne ved YouTube er, at det kan være svært at tjene penge på videoer på siden, fordi annoncer ikke altid er en mulighed. Selvom du kan bruge Google AdSense på din kanal, vil dette kun generere indtægt, hvis du har nok visninger og abonnenter. Og selv da tjener du måske stadig ikke nok penge til at dække dine udgifter.

En anden ulempe ved YouTube er, at der er mange forskellige typer indhold på siden; nogle mere passende end andre afhængig af aldersgruppe og kultur. Det betyder, at forældre muligvis skal holde øje med, hvad deres børn ser – især hvis de ikke har nogen viden om, hvad der er derude eller

Hvad er nogle populære kanaler på YouTube?

YouTube er et populært websted for videodeling, som bruges af mange mennesker til at se videoer, uploade videoer og dele dem med andre.

YouTube har mere end 1 milliard unikke månedlige besøgende, og det er rangeret som det tredjemest besøgte websted i verden. Det har også mere end 800 millioner unikke brugere hver måned.

Du kan oprette en konto på Youtube gratis, men der er nogle krav for at oprette en konto. Du skal være mindst 13 år gammel, have en gyldig e-mailadresse og angive et brugernavn for at oprette en konto på YouTube.

Nogle af de mest populære kanaler på YouTube er PewDiePie, NigaHiga, JennaMarbles og Smosh Games.

Hvordan uploader man en video på Youtube?

Youtube er en af de mest populære sociale medieplatforme, som folk bruger til at uploade videoer. Det er en fantastisk måde at dele dine videoer med verden på.

For at uploade en video på Youtube skal du først oprette en konto og derefter følge disse trin:

– Gå til youtube.com og log ind eller tilmeld dig

– Klik på knappen Upload, som vil være placeret i øverste højre hjørne af siden

– Upload din video ved at følge instruktionerne i YouTubes hjælpesektion

Hvad er kravene for at oprette en YouTube-konto?

YouTube er den næststørste søgemaskine i verden. Det betyder, at det er en vigtig platform for marketingfolk at bruge.

Kravene for at oprette en YouTube-konto er, at du skal være over 18 år og have en e-mailadresse.

YouTube har en masse trivia om sin virksomhed, virksomhedsopdateringer og andre ting, der er relateret til tjenesten.

Hvordan opretter jeg en YouTube-konto?

Du kan oprette en YouTube-konto ved først at gå til YouTube-startsiden og klikke på 'Log ind' i øverste højre hjørne. Du vil blive bedt om at indtaste din e-mail og adgangskode. Hvis du allerede har en konto, bliver du bedt om at logge ind med den i stedet.

Når du har logget ind, vil du blive præsenteret for en skærm, der beder om dine personlige oplysninger og køn. Udfyld disse oplysninger så godt som muligt, så du kan komme i gang med at oprette din konto og uploade videoer!

Hvordan opretter du en Youtube-konto?

Youtube er et websted til deling af videoer, hvor brugere kan uploade, se og dele videoer. Youtube giver en platform for folk til at udtrykke sig gennem videoer.

Det første skridt til at oprette en konto på Youtube er at tilmelde dig med din e-mailadresse og adgangskode. Du bliver bedt om at indtaste din fødselsdato, køn, land og postnummer. Når du har udfyldt alle detaljer, bliver du bedt om at angive et brugernavn til din konto. Du bør vælge en, som du kan lide, og som passer til din personlighed.

Det næste trin er at give et profilbillede til din konto. Du kan vælge mellem de tilgængelige muligheder eller uploade dit eget billede fra computerens eller telefonens kamerarulle. Efter upload af billedet skal du klikke på knappen "Gem" nederst på skærmen og derefter klikke på knappen "Fortsæt" i øverste højre hjørne af skærmen for at fortsætte med at konfigurere andre detaljer som sprogpræferencer og privatlivsindstillinger osv.,

CVR-Nummer DK 3740 7739