0 Comments

Solitaire er et kortspil, der spilles af én person. Det kaldes også tålmodighed. Spillet starter med et arrangement af kort i et bestemt mønster eller layout. Spilleren forsøger derefter at lægge alle kortene på deres rigtige plads, i rækkefølge fra es til konge, ved at bruge færrest mulige træk.

Solitaire spillet blev opfundet i 1883, og det har været populært lige siden. Det er blevet spillet på computerskærme i mange år nu, og det er blevet mere populært end nogensinde før hos folk, der spiller på deres telefoner, tablets, bærbare computere og stationære computere.

Hvad er historien om Solitaire, og hvorfor kaldes det Solitaire?

Solitaire er et enkeltspiller kortspil, som kan spilles med et eller flere sæt kort. Det er et populært spil med mange variationer.

Ordet Solitaire kommer fra det franske ord "solo", der alene betyder. Spillet spilles alene, og spilleren kan ikke bede om hjælp fra nogen anden person.

Dette afsnit vil diskutere, hvordan Solitaire blev til, og hvordan det udviklede sig over tid.

1. Opfindelsen af "Tålmodigheds"-kort i det 18. århundredes England

Tålmodighed var et af de mest populære kortspil i det 18. århundrede. Det blev spillet af både kongelige og almindelige.

Tålmodighedskort blev først introduceret i England i 1783, men de var ikke så populære, som de er i dag. Det tidligste eksempel på en bunke med tålmodighedskort er dateret 1802, og den har et andet design end de bunker, vi kender i dag.

Spillets popularitet voksede hurtigt, og i 1830'erne var der mange forskellige typer af tålmodighedskort til køb.

2. The Original Game of Patience som "Pegs" eller "Klondike" i Amerika

Solitaire er et spil, der oprindeligt blev spillet med kort i det 18. århundrede. Det er et af de mest populære spil i verden, og det er blevet spillet i århundreder. Spillet er også kendt som Klondike, Patience og Pegs.

Solitaire er et enkeltspillerkortspil, der kan spilles med et eller flere dæk med 52 kort. Formålet med Solitaire er at flytte alle kortene fra tableauet til fire stakke i øverste højre hjørne af tableauet.

3. Sådan spiller du Solitaire – Forskellige typer og regler

Solitaire er et kortspil, der blev spillet af franskmændene i det 18. århundrede.

Her finder du mere information om Kabaler.

Spilleren skal dele alle kortene ud på et tableau. Spilleren kan flytte kort i enhver retning, men kun hvis de har samme kulør og rang. Målet er at få alle kort sorteret fra konge til es.

Der er forskellige typer af Solitaire: Klondike, Spider, Freecell, Pyramid, Tripeaks og mange flere.

CVR-Nummer DK 3740 7739